De Verbinding

Peuteropvang en BSO

In alle genoemde vormen van opvang wordt gewerkt met doorlopende leerlijnen, zodat jonge kinderen optimaal worden voorbereid op hun schoolloopbaan en om te bereiken dat opvang en onderwijs goed op elkaar aansluiten.

Nadere informatie over deze opvangmogelijkheden vindt u op de website www.deverbinding-sintoedenrode.nl.
Telefonische informatie kan gevraagd worden op het volgende nummer: 06- 33149006

Peuteropvang

In het gebouw van onze school wordt ook Peuteropvang aangeboden door de Verbinding (bestemd voor kinderen van 2 jaar en 4 maanden tot 4 jaar) gedurende 2 dagdelen per week.
Dit heeft als voordeel dat kinderen goed worden voorbereid op school.

Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar van de Kienehoefschool wordt aangeboden vanuit de externe locatie Kienehoef , gelegen op het tennispaviljoen. 

Humanitas

BSO Dommelclub


Buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd. Voor school, na school, op vrije dagen en in vakanties. De Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is.

De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, maar kinderen kunnen zich ook lekker terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet. Kinderen kunnen meedenken en praten over de activiteiten.

BSO De Dommelclub, Laan ten Bogaerde 5. Deze BSO, die gehuisvest is in het kinderdagverblijf De Dommeltoren, biedt onderdak aan BSO kinderen van 4 tot 13 jaar. In de diverse ruimtes kunnen kinderen tot rust komen en spelen. De ruimtes bieden ook diverse mogelijkheden om een leuk en uitdagend activiteitenaanbod neer te zetten voor zowel de jongere als oudere BSO kinderen. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van de gymzaal die vele spelmogelijkheden biedt.
Ook kunnen kinderen op het schoolplein heerlijk buiten spelen. De tuin is een uitdagend speelgebied voor kinderen waarin ook de beleving van de natuur tot zijn recht komt.

Heeft u interesse en denkt u erover om uw kind van het aanbod bij de Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas gebruik te laten maken, neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers op het regiokantoor en vraag een uitgebreid informatiepakket aan of maak een afspraak voor een rondleiding.

Email:regiopeelenmaas@kinderopvanghumanitas.nl
Kijk ook eens op de website www.kinderopvanghumanitas.nl